X
Inloggen met account
E-mail adres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten
E-mail adres
Gewoon inloggen »
Registreren
Bedrijfsnaam
Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
Adres *
Postcode *
Plaats *
Land *
E-mail adres *

WHC Wezep


WHC gaat deze zomer het langverwachte kunstgrasveld aanleggen. Een groot gedeelte kan worden bekostigd uit subsidies maar er blijven nog een aantal wensen over. Een tegelpad rondom het veld, groenvoorziening aan de zijde van de buren en het realiseren van een staantribune. Daarnaast is het dak van ons clubhuis aan vervanging toe. De bedoeling is om een gedeelte van de opbrengsten van deze actie daarvoor te gebruiken.

Iedereen kan WHC steunen door vierkante meters te ‘kopen’. Sponsoren, leden, supporters, vaders en moeders van jeugdleden roepen we bij deze dus ook op. Organiseer een leuke actie, zamel geld in met lege flessen en vertel zo veel mogelijk mensen over deze kunstgrasactie. De kavels hebben een nummer, elke kavel wordt een lotnummer wanneer het minimum streefbedrag van € 40.000,= is gehaald. Je maakt dan kans op hele leuke prijzen! De penaltystippen, middenstip en cornergebieden worden per opbod verkocht. 

Winkelwagendillan zend bedankt! Je bent door je donatie van € 40,00 een echte Kunstgrasheld geworden voor WHC Wezep.   belan zend bedankt! Je bent door je donatie van € 60,00 een echte Kunstgrasheld geworden voor WHC Wezep.   Tim Boschman bedankt! Je bent door je donatie van € 80,00 een echte Kunstgrasheld geworden voor WHC Wezep.