X
Inloggen met account
E-mail adres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten
E-mail adres
Gewoon inloggen »
Registreren
Bedrijfsnaam
Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
Adres *
Postcode *
Plaats *
Land *
E-mail adres *

vv Zuidhorn


KunstgrasHELD voor onze vv Zuidhorn
Het is zover! vv Zuidhorn en gemeente Zuidhorn gaan samen voor een tweede kunstgrasveld. Dat gaat natuurlijk niet vanzelf, de gemeente neemt het leeuwendeel van de kosten voor haar rekening, maar ook vv Zuidhorn moet een stevig steentje bijdragen.
 
Om dit mogelijk te maken willen we met elkaar de schouders er onder zetten! Niet alleen met alle teams van onze mooie vereniging, het bestuur en de sponsoren, maar met iedereen die vv Zuidhorn of voetbal in het algemeen een warm hart toe draagt.
 
De “kracht van de gemeenschap” (de crowd) betekent dat we dit met elkaar kunnen realiseren. Je kunt je steentje bijdragen door een stuk digitaal kunstgrasveld te kopen. Door te doneren word je een vv Zuidhorn kunstgrasHELD!

Lees meer »

 
Met alle bijdragen kan de vereniging haar langgekoesterde wens in vervulling laten gaan. Je krijgt er geen fysiek stuk kunstgras voor terug, maar je naam komt wel op een groot bord te staan (anoniem doneren kan uiteraard ook). Ook de opbrengsten van alle gehouden acties worden zichtbaar in de vorm van vierkante meters kunstgras en zijn op ditzelfde bord terug te vinden. Koop dus nu je vierkante meter(s) kunstgras en deel de actie via social media. Hoe groener het veld, hoe dichter bij het doel! Ga voor meer informatie naar http://www.vvzuidhorn.nl/927/kunstgrasactie/ of stuur een mail naar kunstgras@vvzuidhorn.nl

« Lees minder

WinkelwagenJohannes Kooistra bedankt! Je bent door je donatie van € 25,00 een echte Kunstgrasheld geworden voor vv Zuidhorn.   Zaterdag 2 Promotie bedankt! Je bent door je donatie van € 125,00 een echte Kunstgrasheld geworden voor vv Zuidhorn.   F6 (2015-2016) grilde 29m2 kunstgras bijeen met de barbecue, bedankt! Je bent door je donatie van € 145,00 een echte Kunstgrasheld geworden voor vv Zuidhorn.