X
Inloggen met account
E-mail adres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten
E-mail adres
Gewoon inloggen »
Registreren
Bedrijfsnaam
Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
Adres *
Postcode *
Plaats *
Land *
E-mail adres *

v.v. Akkrum


Wordt ook KUNSTGRASHELD van v.v. Akkrum
 
Het is bijna zover, een kunstgrasveld in Akkrum!! v.v. Akkrum en de gemeente Heerenveen gaan samen een kunstgrasveld aanleggen. Dat gaat natuurlijk niet vanzelf. De gemeente Heerenveen neemt het leeuwendeel van de kosten op zich, maar ook v.v. Akkrum moet een stevig steentje bijdragen.
Om dit mogelijk te maken willen we met elkaar de schouders er onder zetten. Niet alleen met alle teams van onze vereniging, het bestuur en de sponsoren, maar iedereen die v.v. Akkrum een warm hart toedraagt.
 
"It giet los". Vanaf nu gaan wij het digitale kunstgras verkopen!! Je kunt je steentje bijdragen door een stuk digitaal kunstgras te kopen. Door te doneren word je een v.v. Akkrum KUNSTGRASHELD.
 
De opbrengst van alle gehouden acties komen in beeld op het kunstgrasveld en worden bijgeschreven op onze lijst van v.v. Akkrum KUNSTGRASHELDEN!!
Koop nu dus je vierkante meter(s) kunstgras en deel je actie via social media. Hoe groener het veld hoe dichter bij ons doel!!
 
Prijs per m2 is 15 euro!!
Steun v.v. Akkrum vandaag nog!

WinkelwagenElio Huisman bedankt! Je bent door je donatie van € 45,00 een echte Kunstgrasheld geworden voor v.v. Akkrum.   BENEVELD 2017 bedankt! Je bent door je donatie van € 1.290,00 een echte Kunstgrasheld geworden voor v.v. Akkrum.   BENEVELD 2017 bedankt! Je bent door je donatie van € 1.860,00 een echte Kunstgrasheld geworden voor v.v. Akkrum.