X
Inloggen met account
E-mail adres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten
E-mail adres
Gewoon inloggen »
Registreren
Bedrijfsnaam
Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
Adres *
Postcode *
Plaats *
Land *
E-mail adres *

SV Ouderkerk


Ontdek je plekje op het kunstgrasveld met Kunstgrasheld
Het is inmiddels genoegzaam bekend dat sv Ouderkerk een te kort heeft aan training en speelcapaciteit en dat het opgelost kan worden door ook het 1e veld van kunstgras te voorzien. Daar hoeven we het met elkaar niet meer over te hebben. Waar we het wel over moeten hebben hoe gaan we dat voor elkaar krijgen? Gemeente Ouder-Amstel heeft gesteld dat sv Ouderkerk moet aantonen bereid te zijn mede te investeren in het kunstgrasveld met minimaal €50.000,=. sv Ouderkerk daarentegen heeft het doel naar boven bijgesteld en wel naar €100.000,=. Dit om de contributie niet al te veel te laten stijgen en het zodoende betaalbaar te houden. Hiervoor zijn vele acties opgezet en enkele zijn er al gestart, Vriendenloterij en Schijt je Rijk en dan nu: 

Lees meer »


“Ontdek je plekje op het kunstgrasveld”
Koop/sponsor een plekje van een aantal m2 op het kunstgrasveld, betaal veilig en direct met Ideal en help de club vooruit. Laten we het met elkaar het voor elkaar krijgen dat er kunstgras komt op het 1e veld en de contributie betaalbaar blijft voor iedereen.
Namens het Bestuur van sv Ouderkerk

« Lees minder

WinkelwagenNico Mouris bedankt! Je bent door je donatie van € 100,00 een echte Kunstgrasheld geworden voor SV Ouderkerk.   Joris & Marieke Onink bedankt! Je bent door je donatie van € 20,00 een echte Kunstgrasheld geworden voor SV Ouderkerk.   kees van beek bedankt! Je bent door je donatie van € 100,00 een echte Kunstgrasheld geworden voor SV Ouderkerk.