X
Inloggen met account
E-mail adres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten
E-mail adres
Gewoon inloggen »
Registreren
Bedrijfsnaam
Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
Adres *
Postcode *
Plaats *
Land *
E-mail adres *

Sportclub Teuge


Sportclub Teuge wil medio 2015 startten met de aanleg van een kunstgrasveld. Hiermee verwacht de vereniging een duurzame oplossing te realiseren voor de accommodatieproblematiek waarmee het de afgelopen jaren is geconfronteerd. Met het realiseren van een kunstgrasveld zal de hoge kwaliteit van sporten voor jong én oud bij Sportclub Teuge gewaarborgd blijven.
Lees meer »

Dit kost echter geld. Sportclub Teuge is er trots op dat het een financieel gezonde vereniging is. Dat moet natuurlijk zo blijven. De doelstelling is dan ook om zo min mogelijk geld bij externe financiers te lenen maar juist om zoveel mogelijk geld bij elkaar te verzamelen via diverse wervingsacties. Erg interessant is de mogelijkheid die u als belangstellende heeft om een deel van het nieuwe veld te ‘kopen’. Een geweldig idee toch?

Voor € 10 bent u de trotse eigenaar van één m2 kunstgrasveld. Op het digitale veld hieronder kunt u zien welke plekken er al verkocht zijn en welke plekken op het veld nog beschikbaar zijn. Gestreefd wordt naar een totaalopbrengst van €30.000. Volgend jaar zal er een groot doek met daarop alle namen van de ‘grondbezitters’ gemaakt worden. Dit doek zal naast het kunstgrasveld worden geplaatst.

Bent u lid, sponsor, ouder of vindt u Sportclub Teuge 'gewoon' een hele leuke club die u graag wilt ondersteunen? Alle hulp is welkom! U kunt met dit systeem zelf direct tot aanschaf van één of meer van de nog resterende vierkante meters overgaan!

Veel plezier en bedankt voor uw bijdrage!
Sportclub Teuge.
« Lees minder

WinkelwagenTygo & Roy Valk bedankt! Je bent door je donatie van € 50,00 een echte Kunstgrasheld geworden voor Sportclub Teuge.   Giovanni Haverkamp bedankt! Je bent door je donatie van € 10,00 een echte Kunstgrasheld geworden voor Sportclub Teuge.   Kyran Haverkamp bedankt! Je bent door je donatie van € 10,00 een echte Kunstgrasheld geworden voor Sportclub Teuge.