X
Inloggen met account
E-mail adres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten
E-mail adres
Gewoon inloggen »
Registreren
Bedrijfsnaam
Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
Adres *
Postcode *
Plaats *
Land *
E-mail adres *

GVV Geldermalsen


Geef GVV Geldermalsen de kans op een volwaardige maatschappelijke functie! Help GVV en koop vierkante meters gras voor ons nieuwe kunstgrasveld.
 
De natuurgrasvelden zijn tijdens de wintermaanden vaak onbespeelbaar en GVV heeft in samenspraak met drie andere verengingen bij de gemeente gevraagd om de aanleg van een kunstgrasveld. Wij zien in kunstgras de ideale oplossing, omdat overdag op voorspraak van de gemeente en de stichting Welzijn al een toenemend gebruik van de velden door scholen en sociale instellingen merkbaar is. GVV wil dit kunstgrasveld dus gaan gebruiken om meer maatschappelijke ruimte te bieden waardoor er meer gebruik gemaakt wordt van onze fraaie accommodatie. Dat biedt voor iedereen veel meer speelruimte.
 
Doe je mee? En maak daardoor kans op diverse voetbal gerelateerde prijzen waaronder als hoofdprijs een reis en bezoek van een wedstrijd van een Europese topclub.

WinkelwagenPeter de Gast bedankt! Je bent door je donatie van € 70,00 een echte Kunstgrasheld geworden voor GVV Geldermalsen.   De Waal Techniek bedankt! Je bent door je donatie van € 100,00 een echte Kunstgrasheld geworden voor GVV Geldermalsen.   Kees v.d. Heijden bedankt! Je bent door je donatie van € 50,00 een echte Kunstgrasheld geworden voor GVV Geldermalsen.