X
Inloggen met account
E-mail adres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten
E-mail adres
Gewoon inloggen »
Registreren
Bedrijfsnaam
Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
Adres *
Postcode *
Plaats *
Land *
E-mail adres *

BVC Bloemendaal


BVC Bloemendaal wil in 2015 een kunstgrasveld aan laten leggen. Dit is bittere noodzaak om ook bij slechter weer door te kunnen voetballen. En aansluiting te houden bij alle verenigingen om ons heen. Hiervoor is veel geld nodig en uw steun kunnen wij daarbij hard gebruiken. Op deze website kunt u uw bijdrage leveren door één of meerdere meters kunstgras te kopen. Niet alleen wordt u daarmee op deze website genoemd als ‘kunstgrasheld’, u kunt ook nog eens hele mooie prijzen winnen. Zoals een voetbalreis naar Barcelona, Smart-tv, iPAd, etc. Klik hieronder op lees meer voor alle prijzen! Maak meer kans op de grote prijzen door extra meters te kopen!


Lees meer »

Om één of meerdere kunstgrasvelden te realiseren is veel geld nodig. De gemeente ondersteunt ons, maar we moeten zelf ook een flinke bijdrage leveren. Dat kan door op deze website meters kunstgras te kopen. Klik op onderstaand veld op de meters die u wilt kopen en reken heel simpel af met iDeal. De meters die u koopt zijn tevens uw lotnummer voor de loterij op het kunstgras-feest aan het einde van het seizoen.  Wat kunt u winnen?
 
- Voetbalreis voor 2 personen naar Barcelona
(inclusief kaartjes, vlucht en overnachting)
- Smart TV van Samsung 40”
- Samsung Galaxy Tab 4
- Nikon Coolpix S6500 digitale camera
- Philips Led TV 22”
- Thuis tap Philips
- Wii Mini
- iPad Mini
- Lunch voor 4 personen in ‘De Bloemendaalse verleiding’
- Lunch voor 2 personen in Passie voor Eten
- Diner voor 2 (excl. drankjes) in restaurant Brick (Haarlem)
- 1x personal training in Zero23
- 2 waardebonnen a €50,00 voor een (zonne)bril Lukx Optiek
 
De lijst met prijzen groeit nog elke week met mooie prijzen die beschikbaar worden gesteld door lokale ondernemers. Houd deze pagina in de gaten.
 
*) uitkering prijzen alleen indien opbrengst verkochte meters hoger is dan €5000,00

« Lees minder

WinkelwagenSiem Noordam bedankt! Je bent door je donatie van € 90,00 een echte Kunstgrasheld geworden voor BVC Bloemendaal.   Kick Boonstra bedankt! Je bent door je donatie van € 45,00 een echte Kunstgrasheld geworden voor BVC Bloemendaal.   Valentijn Koster bedankt! Je bent door je donatie van € 15,00 een echte Kunstgrasheld geworden voor BVC Bloemendaal.